foto

Karel Novák

  • nar. 25.2.1925
    Dobřany u Plzně, Československo
  • zem. 19.10.2006 (81 let)
    Olomouc, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Bloudím
1999 Vincenz Priessnitz
1991 Nález (TV film)
1973 Kdo je vinen? (TV film)

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Grunt (S01E07)
1988 U nás doma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace