foto

Hans Heinz Moser

  • nar. 9.5.1936
    Bern, Bern, Švýcarsko
  • zem. 5.4.2017 (80 let)
    Glattfelden, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Grounding
2001 Studers erster Fall (TV film)
Tatort - Time-out (TV film)
1997 Fischerkrieg, Der (TV film)
1996 Ledová princezna (TV film)
1994 Tödliche Dienstreise (TV film)
1991 Rodinný expres
1987 Mrs. Harris fährt nach Moskau (TV film)
1983 Point Hope (TV film)
1981 Familientag
Flugjahr, Das
1980 Matto regiert (TV film)
Trilogie 1848 - Der Galgensteiger (TV film)
1979 Der Chinese (TV film)
1968 Der Meteor (TV film)
1962 Patsy (TV film)

TV seriály

1999 Lüthi und Blanc (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1988 Spielergeschichten (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1985 Curyšské sejfy (TV seriál)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Gespenstergeschichten (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Zürcher Früchte (S01E85)
1969 Percy Stuart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky