foto

Terri Garber

  • nar. 28.12.1960 (58 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Smrtící hadohlavci (TV film)
2005 Adam and Eve
2001 Thank You, Good Night
1998 Slappy a Smraďoši
1990 Beyond My Reach
Sporting Chance (TV film)
1985 Key Exchange
1984 Cínoví vojáčci
No Man's Land (TV film)
1983 Lone Star (TV film)

TV seriály

2011 Old Dogs & New Tricks (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Špatná společnost (S09E15)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Pozdní návraty (S01E19)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Přežijí jen silní jedinci (S07E17)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Bless This House (TV seriál)
Charlie Grace (TV seriál)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Raven (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Stíny nad LA (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Sever a Jih (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Mr. Smith (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1980 Texas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace