foto

Olivia Cole

  • nar. 26.11.1942
    Memphis, Tennessee, USA
  • zem. 19.1.2018 (75 let)
    San Miguel de Allende, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 První neděle
1993 Arly Hanks (TV film)
1989 The Women of Brewster Place (TV film)
1987 Fig Tree, The (TV film)
Velký esa
1985 Go Tell It On the Mountain (TV film)
1984 Something About Amelia (TV film)
1982 Svého druhu hrdina
1981 Fly Away Home (TV film)
Mistress of Paradise (TV film)
1980 Children of Divorce (TV film)
Sky Is Gray, The (TV film)
1978 Návrat domů
1977 Smutní hrdinové

TV seriály

1994 Christy (TV seriál)
1990 Brewster Place (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v jazzovém klubu (S01E13)
1982 Report to Murphy (TV seriál)
1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
Szysznyk (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

TV pořady

1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1977 The 29th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace