foto

Jesús del Cerro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Cesta na Havaj
2013 Mamaia
2012 S-a Furat Mireasa
2011 The Godmother
2009 Contra timp 2
Ho Ho Ho
2008 Contra timp (TV film)
Karlík a hřiště snů

TV seriály

2019 Vlad (TV seriál)
2007 Cu un pas inainte (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1997 Más que amigos (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Dokumentární

2016 Sunt Insarcinata, in Romania

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Cesta na Havaj

Dokumentární

2016 Sunt Insarcinata, in Romania

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 Sunt Insarcinata, in Romania

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky