foto

Jimmy Yuill

  • nar. 1959
    Golspie, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vše je pravdivé
2012 Havran
2011 Retreat
2010 Zaslaná pošta (TV film)
2009 Princess Kaiulani
Taggart: Skutečnost a fikce (TV film)
2008 Within the Whirlwind
2007 Extraordinary Rendition
2006 Jak se Vám líbí
Kouzelná flétna
2005 Případy inspektora Lynleyho: Zlatý řez (TV film)
2004 Dámy v letech
The Rocket Post
2001 Sinatra
2000 Marná lásky snaha
Schneider's 2nd Stage
1996 Hamlet
1994 Frankenstein
Grushko (TV film)
1993 Mnoho povyku pro nic
1990 Paper Mask
1983 Místní hrdina
1982 People V Scott (TV film)
1981 Andrina
1980 Smrt v přímém přenosu
1979 A Sense of Freedom
1944 Jindřich V.

TV seriály

2011 Young James Herriot (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Inspektor Rebus (TV seriál)
Monsignor Renard (TV seriál)
1999 Brotherly Love (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Psychos (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Mug's Game, A (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1993 Demob (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1982 Cloud Howe (TV seriál)
1980 Square Mile of Murder (TV seriál)
1979 The Omega Factor (TV seriál)
1977 The Mackinnons (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 Macbeth (divadelní záznam)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky