foto

Lynn Borden

  • nar. 24.3.1939
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 3.3.2015 (75 let)
    Encino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Hellhole
1982 Savannah Smiles
1977 Dog and Cat (TV film)
1976 Nedokončená novela
1975 Big Rip-Off, The (TV film)
1974 Dirty Mary a Crazy Larry
The Whiz Kid and the Mystery at Riverton (TV film)
1973 Breezy
Kráčející skála
This Is a Hijack
Černá, bílá
1972 Weekend Nun, The (TV film)
Žáby
1969 Bob a Carol a Ted a Alice
1964 Dolarová manželství
Elvis Presley: Roustabout
Zbohatlíci
1963 Uprchlík (TV film)
1962 Dny vína a růží

TV seriály

2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Uklizená mrtvola (S03E02)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace