foto

David Fumero

  • nar. 29.12.1972 (46 let)
    Havana, Kuba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cradle Robber
2018 Sac de Merde
2014 Crazy Bitches
2008 Manhattanites
2007 Pozdravy z pobřeží
2005 Carrie's Choice

TV seriály

2019 L.A.'s Finest (TV seriál)
Dangerous Minds (E09)
Farewell... (E05)
Déjà Vu (E04)
další epizody (5)
Chicago Fire (TV seriál)
Until the Weather Breaks (S07E19)
2017 Power (TV seriál)
It's Done (S04E08)
You Lied to My Face (S04E07)
Don't Thank Me (S04E05)
další epizody (7)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Let 767 (S08E19)
2016 Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
I Call The Shots (S03E09)
Trust Me (S03E08)
další epizody (9)
2015 Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Time's Up (S02E09)
Three Moves Ahead (S02E08)
další epizody (8)
2012 Kriminálka New York (TV seriál)
Blood Out (S09E09)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Poslední souboj (S09E13)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nájemný vrah (S07E12)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2004 Daytime's Greatest Weddings

Host

TV pořady

2011 Kourtney a Kim dobývají New York (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace