foto

Jim Pohl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Austin Golden Hour (TV film)
2003 Válečné příběhy (TV film)
1996 Cutty Whitman (TV film)
1994 Frogmen (TV film)
1993 Nick's Game (TV film)
1988 Telephone, The

TV seriály

2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Inconceivable (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Falcone (TV seriál)
1999 Turks (TV seriál)
1997 Timecop (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Rodinná událost (S04E22)
Příběh hraček (S04E21)
Mám tě pod kůží (S04E20)
další epizody (11)
1996 Superman (TV seriál)
Vánoce pana Mxyzptlka (S04E11)
Zastavte Pressovy (S04E10)
Duchové (S04E09)
další epizody (21)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Rodinná sešlost (S03E11)
Ztracen ve virtuálním světě (S03E10)
Superman (S03E09)
další epizody (24)
1994 Superman (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E09)
Blesk z čistého nebe (S02E08)
Stará parta (S02E07)
další epizody (19)
1993 Superman (TV seriál)
Líbánky v Metropolis (S01E11)
Feromon, můj miláček (S01E10)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2002 Taxík (TV seriál)
2000 Falcone (TV seriál)
1999 Turks (TV seriál)
1997 Superman (TV seriál)
Příběh hraček (S04E21)
Poznejte Johna Doea (S04E14)
1996 Superman (TV seriál)
A tímto vás prohlašuji... (S03E15)
1995 Superman (TV seriál)
Šťastný Leon (S02E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky