foto

John Laing

  • nar. Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Abandoned (TV film)
Venus and Mars (TV film)
2009 Wendy Wu: Homecoming Warrior 2 (TV film)
2006 Wendy Wu: Bojovnice proti zlu (TV film)
2001 Nikdo tě neuslyší
2000 Shirt, The
1995 Singapore Sling: Road to Mandalay (TV film)
1994 Cody: Bad Love (TV film)
1992 Absent Without Leave
1985 Dangerous Orphans
1984 Other Halves
1983 Lost Tribe, The
1982 Beyond Reasonable Doubt

TV seriály

2017 Dear Murderer (TV seriál)
2011 Nothing Trivial (TV seriál)
2006 Orange Roughies (TV seriál)
Power Rangers Mystic Force (TV seriál)
2005 Power Rangers S.P.D. (TV seriál)
2003 Power Rangers Ninja Storm (TV seriál)
2001 Xena (TV seriál)
Jste u toho (S06E13)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Všeuměl (TV seriál)
1999 Duggan (TV seriál)
Greenstone (TV seriál)
1998 Xena (TV seriál)
Tsunami (S03E19)
Když jsi v Římě… (S03E16)
1995 Herkules (TV seriál)
Mysterious Island (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Venus and Mars (TV film)

TV seriály

2015 Westside (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace