foto

Leon Ortiz-Gil

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1994 Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film)
1984 Airwolf (TV film)
1981 Hellinger's Law (TV film)
1978 Hrdinové z galaxií (TV film)
1973 Hollywood 90028
1969 Joniko and the Kush Ta Ta

TV seriály

2019 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
I'm Going To Make You a Star (S21E01)
2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mea Culpa (S20E09)
Man Down (S20E02)
Man Up (S20E01)
další epizody (4)
2017 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Intent (S19E08)
Complicated (S19E05)
Mood (S19E02)
další epizody (8)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Broken Rhymes (S18E06)
Terrorized (S18E01)
Sheltered Outcasts (S17E19)
další epizody (5)
2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Institutional Fail (S17E04)
Rodičovská noční můra (S16E22)
Bestie (S16E20)
další epizody (5)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zlo hledej v Chicagu (S16E07)
Neviditelný (S16E04)
Girls Disappeared (S16E01)
další epizody (11)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vojenská spravedlnost (S15E08)
Neladící hlasy (S15E07)
Vnitřní záležitost (S15E04)
další epizody (8)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lessons Learned (S14E08)
Twenty-Five Acts (S14E03)
Father Dearest (S13E20)
další epizody (6)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lost Traveler (S13E09)
True Believers (S13E06)
Scorched Earth (S13E01)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Rubber Room (S20E23)
The Taxman Cometh (S20E20)
Boy on Fire (S20E14)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S07E13)
Day 7: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S07E11)
Day 7: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S07E08)
další epizody (5)
Právo a pořádek (TV seriál)
Fed (S20E11)
Doped (S20E08)
Dignity (S20E05)
další epizody (9)
2008 Právo a pořádek (TV seriál)
Sweetie (S19E06)
Lost Boys (S19E03)
Challenged (S19E02)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S06E23)
Day 6: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S06E20)
Day 6: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S06E19)
další epizody (8)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
Day 5: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S05E19)
Day 5: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S05E16)
další epizody (4)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Day (E11)
41 Shots (E02)
The Abominable Showman (E01)
2004 Hawaii (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
1998 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Paradise Trail (S07E09)
Undercover (S06E18)
In God's Hands (S06E17)
1997 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Mr. Justice (S06E09)
Brainchild (S06E08)
Last of a Breed: Part 1 (S06E06)
další epizody (8)
1996 Swift Justice (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Lucky (S05E11)
Cyclone (S05E10)
Codename: Dragonfly (S05E07)
další epizody (4)
1995 JAG (TV seriál)
Simitar (S01E08)
Chyba pilota (S01E05)
Deja Vu (S01E04)
The Wright Verdicts (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Shannon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Curse of Dracula, The (TV seriál)
Stop Susan Williams (TV seriál)
The Secret Empire (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Nový šéf (S05E22)
Chodby hrůzy (S05E18)
Kapitánova švagrová (S05E16)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky