foto

Donald Douglas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1982 The Neighborhood (TV film)
1981 Goliath Awaits (TV film)
Oklahoma City Dolls, The (TV film)
1980 Police Story: Confessions of a Lady Cop (TV film)
The Dream Merchants (TV film)
1978 Little Women (TV film)
1969 Bugged by a Bee
Injun Trouble
1965 Big Mouse Take
Pork Chop Phooey
1964 Méďa Béďa
Trouble Bruin
1963 Crook Who Cried Wolf
Habit Rabbit
Just a Wolf at Heart
1960 Life with Loopy

TV seriály

1991 To je vražda, napsala (TV seriál)
Žena se špatnou pověstí (S07E21)
Návrat ztraceného otce (S07E17)
Kdo zabil J. B. Fletcherovou? (S07E14)
1990 To je vražda, napsala (TV seriál)
Balada pro Blue Lady (S07E09)
Velká Twainova loupež (S07E08)
Rodinné šperky (S07E05)
další epizody (7)
1989 To je vražda, napsala (TV seriál)
Když spadne klec (S06E08)
Jack a Bill (S06E05)
Pečeť zpovědního tajemství (S06E02)
další epizody (9)
1988 To je vražda, napsala (TV seriál)
Hornický masakr (S05E05)
Prázdniny pana Penroye (S05E03)
Primárky (S04E22)
další epizody (6)
1987 To je vražda, napsala (TV seriál)
Přátelské shledání (S04E11)
Hotel Rajská Zahrada (S04E09)
Jestliže je čtvrtek, musí být u Beverly (S04E07)
další epizody (9)
1986 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda před uzávěrkou (S03E07)
Zlato mrtvých (S03E06)
Nevyřízené účty (S03E03)
další epizody (7)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Domek na pobřeží (S02E10)
Jessica za mřížemi (S02E09)
Zazpívám ti o vraždě (S02E05)
další epizody (9)
1984 George Washington (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Záhadná smrt knížete Děsu (S01E08)
Smrtící hurikán (S01E02)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
1982 Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
Square Pegs (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1976 Kojak (TV seriál)
Podveden smrtí (S04E08)
Dva pohledy na zákon (S03E24)
Opožděná spravedlnost (S03E23)
další epizody (6)
1975 Baretta (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Byl krutý mráz, plál hvězdy jas (S03E15)
Vraždit není dovoleno (S03E11)
Chci ohlásit sen (S02E25)
další epizody (5)
1974 Kojak (TV seriál)
Zrada (S02E14)
Suvenýr z Atlantic City (S02E10)
1968 The New Adventures of Huckleberry Finn (TV seriál)
1967 Moby Dick a mocný Mightor (TV seriál)
1965 Atom Ant Show, The (TV seriál)
Secret Squirrel Show, The (TV seriál)
1964 Jonny Quest (TV seriál)
Magilla Gorilla Show, The (TV seriál)
Peter Potamus Show, The (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)
1961 Méďa Béďa (TV seriál)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky