foto

Nancy Pimental

  • nar. 31.5.1965 (52 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Bad Girls (TV film)
2002 Prostě sexy

TV seriály

2017 The Mick (TV seriál)
The Bully (S01E13)
2016 Shameless (TV seriál)
Be a Good Boy. Come for Grandma (S06E08)
#AbortionRules (S06E02)
2015 Shameless (TV seriál)
Tell Me You F**King Need Me (S05E07)
Milk of the Gods (S05E01)
2014 Shameless (TV seriál)
Emily (S04E11)
A Jailbird, Invalid, Martyr, Cutter, Retard, and Parasitic Twin (S04E07)
Like Father, Like Daughter (S04E03)
2013 Shameless (TV seriál)
Survival of the Fittest (S03E12)
The American Dream (S03E02)
2012 Shameless (TV seriál)
Just Like the Pilgrims Intended (S02E11)
A Bottle of Jean Nate (S02E07)
I'll Light a Candle for You Every Day (S02E03)
2011 Shameless (TV seriál)
Daddyz Girl (S01E11)
It's Time to Kill the Turtle (S01E08)
Aunt Ginger (S01E03)
2000 Městečko South Park (TV seriál)
Zubní víla (S04E01)
1999 Městečko South Park (TV seriál)
Prehistorický ledový muž (S02E18)
1998 Městečko South Park (TV seriál)
Veselé Vánoce, Charlie Mansone (S02E16)
Klubovna (S02E12)
Šéfovy slané čokoládové koule (S02E09)
další epizody (5)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace