Reklama

Reklama

Jo O'Meara

Jo O'Meara

nar. 29.04.1979 (44 let)
Romford, Londýn, England, Velká Británie

Biografie

Joanne Velda O'Meara se narodila 29. dubna 1979 v anglickém Essexu. Ve dvanácti letech vyhrála s písničkou The Locomotion první místo v karaoke zpěvu a objevila svůj talent. Později navštěvovala školu pódiového projevu „Italia Conti“, kde tři roky chodila na hodiny zpěvu, tance a herectví. Po škole vystupovala s country kapelou v londýnských klubech.

„Vždy jsem snila o tom, že se jednou stanu slavnou zpěvačkou.“

Její sen se stal skutečností v roce 1998, kdy se na základě inzerátu Simona Fullera stává přední zpěvačkou úspěšné pěvecké a taneční skupiny S Club 7. Se svými písničkami skupina boduje na prvních příčkách snad všech britských i světových hitparád a Jo prožívá nejkrásnější období svého života. Společně také natáčejí několik seriálů z produkce BBC a celovečerní film S Club Seeing Double.

Po úspěšných pěti letech se skupina v roce 2003 rozpadá a Jo se vydává na sólovou dráhu. V roce 2005 jí vychází debutové album Relentless a Jo opět útočí na první příčky hitparád s písní What Hurts The Most. V roce 2007 se účastní britské reality show Celebrity Big Brother a po skončení soutěže si dává pauzu od zpěvu a věnuje se své rodině a příteli.

V první polovině roku 2008 se Jo a jejímu příteli narodil syn Lenny.

Ondra "mihran" Šimánek

Herečka

Host

Reklama

Reklama