foto

Vince Corazza

  • nar. 6.12.1972 (47 let)
    Newmarket, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Halloweed
2014 Rock and Roll: The Movie
2012 Nightcomer
2004 Adventures in Animation 3D
Duch z počítače (TV film)
2003 Gepardí kočky (TV film)
Případ Mahowny
Vojákova dívka (TV film)
2002 Darované srdce (TV film)
Dvě na jednoho
Leaving Metropolis
2001 Jett Jackson (TV film)
Nejvyšší boss (TV film)
Největší riziko (TV film)
Oběšenec (TV film)
Ponorka v ohrožení (TV film)
Přístav (TV film)
Zebra Lounge (TV film)
Záblesk z pekel (TV film)
2000 Dotek zla
Jdi za svou hvězdou (TV film)
Quints (TV film)
The Ride (TV film)
1999 Krutý zákon (TV film)
Nejhorší zrada (TV film)
Nejmladší kmotr (TV film)
Secret Path, The (TV film)
Total Recall 2070 (TV film)
Univerzální voják 2: Nedokončený obchod (TV film)
1998 Chuckyho nevěsta
Když manželé podvádějí (TV film)
Nedostupná pro kovboje (TV film)
Rozbouřená řeka (TV film)
Temná legenda
Válka v Zálivu (TV film)
1997 Balls Up (TV film)
Love and Death on Long Island
What Happened to Bobby Earl? (TV film)
Ztracená nevinnost (TV film)
1996 Kolik váží duše (TV film)
1994 Getting Gotti (TV film)
Nothing to Lose

TV seriály

2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Diamantová kostra (S08E10)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pokojová služba (S12E04)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Morální zodpovědnost (S01E02)
Vincentův svět (TV seriál)
Komikův konec (S06E07)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Narušená síť (S09E16)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S03E19)
JAG (TV seriál)
Trojský kůň (S09E22)
2003 Line of Fire (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S03E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Grissom versus sopka (S04E09)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)
2001 MythQuest (TV seriál)
Rovnátka (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Tribunál (S03E19)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Ace Ventura: Pet Detective (TV seriál)
Traders (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Sailor Moon (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Vault (S02E02)
1994 TekWar (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2005 Poslední tajemství Titanicu
2000 Co se děje v ZOO (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky