foto

Roger Coma

  • nar. 1976
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Transeúntes
2012 Tornarem (TV film)
2010 Huella del crimen 3: El asesino dentro del círculo, La (TV film)
2009 A la deriva
Veus del Pamano, Les (TV film)
2008 Paní z Monsoreau (TV film)
2007 El Greco
Positius (TV film)
2006 53 zimních dní
Salvador (Puig Antich)
Srdce v roztoužení
2005 Abys na mne nezapomněl
2004 Jóvenes
2002 Food of Love
2001 Anita neztrácí čas
2000 Umřít (nebo ne)
1998 Něžnosti

TV seriály

2012 Gran Nord (TV seriál)
2011 Ermessenda (TV seriál)
2010 Protegidos, Los (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2002 Ať žije S Club! (TV seriál)
Majoria absoluta (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky