foto

Mariolina Bovo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Andělé moci (TV film)
1971 Astronave Terra (TV film)
1969 Bratři Karamazovi
1964 Grandi camaleonti, I (TV film)
1963 Boom
1955 Dramma nel porto
Frou-Frou
La sultana Safiyè
1954 Alvaro piuttosto corsaro
1953 Canzoni, canzoni, canzoni
Hlavní nádraží
Il sacco di Roma
Il sole negli occhi
La domenica della buona gente
1951 Cameriera bella presenza offresi...
Tre storie proibite
1931 Americká tragédie
1925 Die Verrufenen

TV seriály

1987 Commissario Corso, Il (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1980 Poco a poco (TV seriál)
1978 Delitto Paternò (TV seriál)
1976 Figlio di due madri, Il (TV seriál)
1973 Qui squadra mobile (TV seriál)
Vino e pane (TV seriál)
1971 Come un uragano (TV seriál)
1969 Giocando a golf una mattina (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
1968 Allo ! Fernandel (TV seriál)
La donna di quadri (TV seriál)
1967 Caravaggio (TV seriál)
1966 Conte di Montecristo, Il (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
1965 Donna di fiori, La (TV seriál)
Scaramouche (TV seriál)
1964 Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)
1963 Demetrio Pianelli (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky