foto

Maya Stange

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Suburban Love Story
Book Week
Near Myth: The Oskar Knight Story
2016 Killing Ground
Trespass
2015 Drown
2013 Svědomí
2012 Oogieloves in the Big Balloon Adventure, The
Rabbit
The Great Mint Swindle (TV film)
2010 Zvrácená láska (TV film)
2006 Filthy Gorgeous (TV film)
2002 Než se staneš superstar
XX/XY
2001 Jet Set
1999 Divoká země
Secret Men's Business (TV film)
1998 Head On
1996 McLeodovy dcery (TV film)
1994 Baby Bath Massacre (TV film)
1993 Love in Limbo

TV seriály

2020 We Were Tomorrow (TV seriál)
2016 The Secret Daughter (TV seriál)
Vlčí Zátoka (TV seriál)
Billabong (S01E01)
2014 Love Child (TV seriál)
2012 Tricky Business (TV seriál)
2007 Satisfakce (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Mrtvá schránka (S01E11)
1995 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Slova bez hudby (E02)

Host

TV pořady

2011 The Hamster Wheel (TV pořad)