foto

Pia Miranda

  • nar. 15.6.1973 (46 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Telepathy
2013 Goddess
2011 Naše máma Georgia
2008 Něžný hák
Three Blind Mice
2004 Right Here Right Now
2003 Travelling Light
2002 Královna prokletých
Než se staneš superstar
The Doppelgangers
2000 Looking for Alibrandi

TV seriály

2015 Wentworth (TV seriál)
The Living and the Dead (S03E11)
Freak Show (S03E09)
Evidence (S03E06)
další epizody (8)
2014 The Time of Our Lives (TV seriál)
The Proposal (S02E08)
The Choice (S02E04)
2013 It's a Date (TV seriál)
The Time of Our Lives (TV seriál)
The Learning Curve (S01E12)
The Mistake (S01E07)
The Secret (S01E03)
další epizody (4)
2011 Námořní hlídka (TV seriál)
Lifeline (S05E08)
1999 Bondi Banquet (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Dokumentární

2005 20 to 1 (TV seriál)
1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 The Chaser's War on Everything (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky