foto

Marc Rodríguez

  • nar. 28.11.1975 (44 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Superlópez
2014 Spleen
2013 Et dec una nit de divendres
Menú degustació
2010 Velký dům
2008 Las manos del pianista (TV film)
Road Spain
2006 Asesino del parking, El (TV film)
Salvador (Puig Antich)
Tu vida en 65'

TV seriály

2014 El crac (TV seriál)
2008 Zoo (TV seriál)
2007 R.I.S. Científica (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Spleen

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Spleen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky