foto

Ned Vukovic

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Naši otcové (TV film)
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
Jasperský lynč (TV film)
2002 Muž, který prodal Ameriku (TV film)
Válka Mary Kay (TV film)
2001 Přístav (TV film)
2000 Generál (TV film)
1999 Poslední svědek (TV film)
Třetí zázrak
Tři do tanga
1996 Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
1993 Dieppe (TV film)
1991 Some Other Spring (TV film)
1990 The March
1987 Tucet špinavců III: Smrtelná mise (TV film)
1985 Král David
Operation Julie (TV film)
1980 Diversion

TV seriály

2005 Bod G (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Ace Lightning (TV seriál)
Salem Witch Trials (TV seriál)
2001 Byl jsem krysa (TV seriál)
2000 Canada: A People's History (TV seriál) - herec, vyp.
1999 Amazonka (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1988 Piece of Cake (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
1985 Léta Páně (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)

Dokumentární

2006 Skutečné místo činu (TV seriál)
1995 Time Is on My Side - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky