foto

Monique van de Ven

  • nar. 28.7.1952 (67 let)
    Zeeland, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Doris
2013 Daglicht
2011 Isabelle
2007 Zadelpijn en ander damesleed (TV film)
2004 Amazonky
2001 Bovenman, De
Zamilovaní andělé
1995 Ať žije královna!
1992 De Johnsons
1991 Eline Vere
1990 Muž uvnitř
Romeo
1989 De kassière
Umění smrti
1988 Fantom Amsterdamu
1987 Een maand later
Iris
Milostné hrátky (TV film)
1986 De aanslag
1984 De schorpioen
1983 Brandende liefde
Změna zvyků (TV film)
1982 Ademloos
Breach of Contract
1981 Hoge hakken, echte liefde
1980 Stunt Rock
1979 Uit elkaar
Vrouw als Eva, Een
1978 Dag dokter
1977 Dokter Vlimmen
1976 Anita Drogemöller und die Ruhe an der Ruhr
1975 Keetje Tippel
Laatste trein, De
1974 Dakota
Verloren maandag
1973 Turks fruit

TV seriály

2013 Doris (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)
1998 Zeeuws meisje (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Kleine Nachtmerrie, Eine (TV seriál)
1976 Sil de strandjutter (TV seriál)
1974 De wolvenman (TV seriál)

Dokumentární

2016 Divoký Nový Zéland (TV seriál) - vyp.
2007 Allemaal film (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Zomerhitte
1996 Mama's Proefkonijn

TV seriály

1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)