foto

Nell Scovell

  • nar. 8.11.1960 (59 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Malé zrady (TV film)
2000 Hayley Wagner, Star (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Naši blízcí (S04E09)
Bez práce nejsou koláče (S04E05)
2011 Skladiště 13 (TV seriál)
Emily Lakeová (S03E11)
Čas minulý (S03E07)
2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Nový začátek (S02E12)
Výměna těl (S02E08)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk na vozíčku (S07E11)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvý muž přichází (S04E16)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Auto zabiják (S04E11)
Mrtvý a nepohřbený (S04E05)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do kanceláře (S04E04)
Pan Monk jde k volbám (S03E15)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Ztraceno a spoutáno (S04E12)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Černý jako Cole (S04E08)
Jde o velikost (S04E05)
Hříšné San Francisco (S03E18)
další epizody (4)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Crucible (S01E23)
Meeting Dad's Girlfriend (S01E20)
Sweet Charity (S01E18)
další epizody (7)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Magic Joel (S01E08)
A Halloween Story (S01E05)
Pilot (S01E01)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Není ryba jako ryba (S02E11)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2003 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Soul Mates (S07E22)
What a Witch Wants (S07E21)
A Fish Tale (S07E20)
další epizody (13)
2002 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
It's a Hot, Hot, Hot, Hot Christmas (S07E09)
Bada-Ping! (S07E08)
Witch Way Out (S07E07)
další epizody (23)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Humble Pie (S06E08)
Hex, Lies, and No Video Tape (S06E07)
Thin Ice (S06E06)
další epizody (20)
2000 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina's Perfect Christmas (S05E10)
Lost at C (S05E09)
Some of My Best Friends Are Half-Mortal (S05E08)
další epizody (20)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, Nipping at Your Nose (S04E12)
Salem and Juliette (S04E11)
Ice Station Sabrina (S04E10)
další epizody (26)
1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Christmas Amnesia (S03E11)
Sabrina and the Beast (S03E10)
Nobody Nose Libby Like Sabrina Nose Libby (S03E09)
další epizody (25)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina Claus (S02E12)
Oh What a Tangled Spell She Weaves (S02E11)
To Tell a Mortal (S02E10)
další epizody (25)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Girl and Her Cat (S01E11)
Sweet & Sour Victory (S01E10)
Geek Like Me (S01E09)
další epizody (11)

Producentská filmografie

TV seriály

2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Návrat Sharifa (S04E13)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Half the Picture

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky