foto

Arne Lindtner Næss

  • nar. 19.12.1944 (72 let)
    Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 V hlubinách
1982 Olsenbandens aller siste kupp
1981 Liten Ida
1979 Kvinnene
1972 Lukket avdeling
1969 Spálená země

TV seriály

2013 Side om side (TV seriál)
1999 Olsen-bandens første kup (TV seriál)
1998 Venner og fiender (TV seriál)
1984 SK 917 har nettopp landet (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Karsten og Petra lager teater
2004 Crazy gang a rock´n roll
2003 Crazy gang na ponorce

TV seriály

2001 Fox Grønland (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace