foto

M.C. Hammer

  • nar. 30.3.1962 (57 let)
    Oakland, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zoolander No. 2
2007 Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee
2001 Deadly Rhapsody
1997 Správné styky (TV film)
1996 Cheyenne
Grázl
Reggieho modlitba

TV seriály

1991 Hammerman (TV seriál)

Dokumentární

2015 Murder Rap: Inside the Biggie and Tupac Murders - a.z.
2008 Inside Death Row
1997 Behind the Music (TV seriál)
1993 Ultimate Driving Challenge, The (TV film)
1991 Ray Charles: 50 Years in Music (koncert)

Hudební videoklipy

1994 Straight To My Feet (hudební videoklip)
1991 MC Hammer - 2 Legit 2 Quit (hudební videoklip)
MC Hammer - Addams Groove (hudební videoklip)
1990 West Coast Rap All-Stars: We're All in the Same Gang (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2010 Most Expensive Music Videos (TV pořad)
2004 Hip-Hop Honors (TV pořad)
2003 Dance Fever (TV pořad)
Surreal Life, The (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1997 Chris Rock Show, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 ¡Hola Raffaella! (TV pořad)
1990 Tonight Live with Steve Vizard (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1973 Praise the Lord (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

1991 MC Hammer - 2 Legit 2 Quit (hudební videoklip)
MC Hammer - Addams Groove (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky