foto

Malena Alterio

  • nar. 21.1.1974 (47 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dokud nás svatba nerozdělí
La maldición del guapo
Madrid, int.
2019 Bajo el mismo techo
Best Seller
Moira
Perdiendo el este
2015 Perdiendo el norte
2012 Dopis Evitě (TV film)
La boda
2011 Cinco metros cuadrados
2009 Cesta do Santiaga
Zrozeny, aby trpěly
2008 Palabra tuya, Una
2007 Casual Day
Días de cine
Miguel a William
Na Susovu počest
2005 Between Ourselves
2004 Semen, una historia de amor
2003 Cásate conmigo, Maribel
Las voces de la noche
Torremolinos 73
2002 Balancín de Iván, El
2001 Desaliñada
Palo, El

TV seriály

2020 Señoras del (h)AMPA (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
Vergüenza (TV seriál)
Inmolación (S03E06)
All in (S03E05)
La resaca (S03E04)
další epizody (6)
2019 Señoras del (h)AMPA (TV seriál)
Señoras unidas (S01E13)
Señoras que mienten (S01E12)
Señoras heridas (S01E11)
další epizody (13)
2018 Vergüenza (TV seriál)
Black Santa (S02E07)
Chakra (S02E06)
Distintos tipos de personas (S02E05)
další epizody (7)
2017 Vergüenza (TV seriál)
Contrastes (S01E10)
Paquete (S01E09)
El puente (S01E08)
další epizody (10)
2015 Rabia (TV seriál)
2012 Frágiles (TV seriál)
2011 BuenAgente (TV seriál)
2010 Supercharly (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2006 Tady se nedá žít (TV seriál)
Érase un adiós (S05E13)
Érase un paripé (S05E12)
Érase una lista de bodas (S05E11)
další epizody (20)
2005 Tady se nedá žít (TV seriál)
Érase la tercera Nochevieja (S04E07)
Érase una Navidad convulsa (S04E06)
Érase un banco en la acera (S04E05)
další epizody (29)
2004 Tady se nedá žít (TV seriál)
Érase una Nochevieja (S03E11)
Érase un belén (S03E10)
Érase un desalojo (S03E09)
další epizody (24)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
Érase un Fin de año (S01E17)
Érase una Nochebuena (S01E16)
Érase un anillo (S01E15)
další epizody (17)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 XIII premios unión de actores (TV pořad)
XVIII premios Goya (TV pořad)
2002 XVI premios Goya (TV pořad)
1996 Caiga quien caiga (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky