foto

Joel Tobeck

  • nar. 2.6.1971 (49 let)
    Auckland, Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Smrtelné stroje
The Blake Mysteries: Ghost Stories (TV film)
2015 Venus and Mars (TV film)
2013 Power Rangers Megaforce: Ultimate Team Power
2012 Obležení (TV film)
2011 Šípková Růženka
2010 Hopes & Dreams of Gazza Snell, The
2009 To se stává
2007 30 dní dlouhá noc
Ghost Rider
Já a moje příšera
Orel kontra žralok
2006 Děti z ostrova pokladů 3: Tajemství ostrova pokladů
Ticho (TV film)
2005 Malá ryba
Míša - vodní příšerka
Stealth: Přísně tajná mise
2004 Poslední tah štětcem (TV film)
2003 Cizinec
Pán prstenů: Návrat krále
2000 Channelling Baby
1999 Lawless (TV film)
Thinking About Sleep
1998 The Chosen (TV film)
1997 Memory & Desire
Obnažené ženy mluví o svém životě
Sarah's Washing
1995 Peach
1994 Sure to Rise
1992 My Grandfather Is a Vampire
1990 Likvidátor
Přítel z pekla
1988 Just Me and Mario
1986 Queen City Rocker

TV seriály

2020 One Lane Bridge (TV seriál)
2019 Jonah (TV seriál)
The Luminaries (TV seriál)
The Old Moon in the Young Moon's Arms (E06)
Paradox (E05)
The Other Half (E04)
další epizody (6)
Tajné město (TV seriál)
Dvakrát hurá pro demokracii (S02E06)
Komu zvoní hrana (S02E05)
Zlámaný pták (S02E04)
další epizody (6)
2018 Harrow (TV seriál)
Mens Rea (S01E10)
2017 Případy doktora Bleika (TV seriál)
Hear the Angels Sing (S05E08)
A Good Drop (S05E07)
First Dance (S05E06)
další epizody (8)
2016 Hillary (TV seriál)
Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Druhý příchod (S02E10)
Ash "dvakrát řež" (S02E08)
Blud (S02E07)
další epizody (5)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
The Open Road (S04E01)
2015 Westside (TV seriál)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
Darkness Visible (S03E08)
Room Without a View (S03E07)
Women and Children (S03E06)
2014 Hope and Wire (TV seriál)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
The Sky is Empty (S02E09)
The Ties of the Past (S02E08)
The Silence (S02E07)
další epizody (9)
2013 Případy doktora Bleika (TV seriál)
Someone's Son, Someone's Daughter (S01E10)
All That Glitters (S01E09)
Game of Champions (S01E08)
další epizody (10)
Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
2012 Tangle (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (5)
2011 Underbelly: Land of the Long Green Cloud (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Zlatokopka (S01E11)
This Is Not My Life (TV seriál)
Tangle (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Zákon gangu (TV seriál)
Znovu doma (S03E12)
Mléko (S03E11)
Pravda (S03E10)
další epizody (5)
2009 :30 Seconds (TV seriál)
Tangle (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2008 The Jaquie Brown Diaries (TV seriál)
2003 Power Rangers Ninja Storm (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Jste u toho (S06E13)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Mateřství (S05E22)
1999 Jackson's Wharf (TV seriál)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Mysterious Island (TV seriál)
Riding High (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 One Network News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky