foto

Martin Oldfield

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 The Secret Diaries of Miss Anne Lister (TV film)
2009 Španělská chřipka: Zapomenutí padlí (TV film)
2007 Kainovo znamení
2003 Real Men (TV film)
Suspicion (TV film)
2002 Quest, The (TV film)
The Falklands Play (TV film)
2001 Charlotte Gray
1999 Dockers (TV film)
1997 Vraždy prokletých (TV film)
1996 Drzé holky (TV film)
1989 Dear Sarah (TV film)
1988 Vroom

TV seriály

2011 Mount Pleasant (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2010 Accused (TV seriál)
Inspektor Banks (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2005 Twisted Tales (TV seriál)
Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2002 Cutting It (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
2000 North Square (TV seriál)
1999 Mí rodiče, mimozemšťané (TV seriál)
1998 Liverpool 1 (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1985 Albion Market (TV seriál)
Bulman (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Sorrell and Son (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Outsider, The (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
Muck and Brass (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1983 Nepřátelé státu (TV film)
1963 World in Action (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky