foto

Michele Winstanley

  • nar. 1964
    Eidhoven, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Straight to Hell Returns
2006 The Kindness of Strangers (TV film)
1995 Agentka
1992 Falešná hra (TV film)
1987 Přímo do pekla
Walker
1986 Sid a Nancy
1983 Fords on Water
Party Party
1982 Remembrance

TV seriály

1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
Floodtide (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Radio Phoenix (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 Coming Home (TV seriál)
Going Out (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Noah's Castle (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky