foto

Daniella Monet

  • nar. 1.3.1989 (30 let)
    West Hills, California, USA

Biografie

Daniella Monnet (rodným jménem Daniella Monet Zuvic) se narodila ve West Hills v Kalifornii. V sedmi letech začala hrát v různých reklamách a v roce 1996 hostovala v seriálu PACIFIC BLUE. Další její role byla v sitkomu od CBS, LISTEN UP, kde si zahrála po boku Jasona Alexandera. Od roku 2010 má stálou roli jako Trina Vega v seriálu V JAKO VICTORIA.

LentilleLily

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lovin' Brooklyn
When Duty Calls (TV film)
2014 Kouzelní kmotříčci v ráji (TV film)
Rachel's Return
2012 Camp Fred
Kouzelní kmotříčci a Vánoce (TV film)
2011 A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! (TV film)
Fred 2: Night of the Living Fred (TV film)
2010 7 Secrets with Victoria Justice (TV film)
2007 Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
Správně praštěný holky
2006 Simon řekl
1998 Jdi za hlasem srdce

TV seriály

2013 Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
2012 Fred: The Show (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
Aftermath (S01E02)
2008 Miss Guided (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2004 Listen Up (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
American Dreams (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)

Dokumentární

2014 Free For All

Hudební videoklipy

2018 Ariana Grande - Thank U, Next (hudební videoklip)
2012 Beggin' on Your Knees (hudební videoklip)

Host

Fanoušci tvůrce