foto

Riko Narumi

  • nar. 18.8.1992 (27 let)
    Jokohama, Kanagawa, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ai uta: Jakusoku no nakuhito
Black kósoku
Gósuto masutá
2018 Kazoku no hanaši
2017 Namija zakkaten no kiseki
2016 Kaitei no Kimi e (TV film)
Koto
Mubansó
2015 Eien no bokura (TV film)
Sutoreiyazu Kuronikuru
Yakuza apokalypsa
2014 Nišino Jukihiko no koi to bóken
2013 Kuchyň samurajů
Rikjú ni tazune jo
2012 Bungó: Sasajaka na jokubó
LOVE: Masao kun ga iku!
Se no Me (TV film)
2011 Šódžotači no rašinban
2010 Bushidou shikkusutîn
Seaside Motel
Shodô gâruzu!!: Watashitachi no kôshien
2009 Cumi toka bacu toka
Jamagata scream
2008 Ikigami
Nadešiko tai (TV film)
2007 Ašita no ataši no cukurikata
Eien no 1.8 Byo (TV film)
Iči rittoru no namida Special (TV film)
Kaijoken Musashi (TV film)
Kimi ni shika kikoenai
Šindó
2006 Ame no machi
Kimi ga Hikari wo Kureta (TV film)
Million Films (TV film)
Saigo no Nightingale (TV film)
2005 Jókai daisensó
2002 Trick: The Movie

TV seriály

2019 Black kósoku (TV seriál)
Fruits takkjúbin (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2018 Šówa genroku rakugo šindžú (TV seriál)
2017 Medamajaki no kimi ucu cubusu? (TV seriál)
2016 Kuroi džúnin no onna (TV seriál)
Riteiku: toki o kakeru omoi (TV seriál)
2013 Kagi no nai jume o miru (TV seriál)
2012 Taira no Kiyomori (TV seriál)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
Don kihôte (TV seriál)
2010 Sakuja kono hana (TV seriál)
2009 Mikazuki (TV seriál)
2008 Med a čtyřlístek (TV seriál)
2007 Enka no džoó (TV seriál)
Juken no kamisama (TV seriál)
2006 Kami wa Saikoro wo Furanai (TV seriál)
2005 Iči rittoru no namida (TV seriál)
Tóku e, namida no cukita bašo ni (E11)
Love letter (E10)
Ima o ikiru (E09)
další epizody (11)
Ruri no šima (TV seriál)
2004 Denchi ga kireru made (TV seriál)
2003 Kawa, itsuka umi e: muttsu no ai no monogatari (TV seriál)
Kunimitsu no Matsuri (TV seriál)
2002 Wedding Planner (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Ruri no shima supesharu 2007: Hatsukoi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce