foto

Christoph Lindert

  • nar. 10.7.1938
    Dortmund, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • zem. 28.8.2005 (67 let)
    München, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 FotoSynthese
1999 Gerade Weg, Der (TV film)
1998 Explodiert - vyp.
1997 Gefangene der Liebe (TV film)
Tatort - Brüder (TV film)
Tödliches Alibi (TV film)
1996 Jarní vánice (TV film)
1995 Spur eines Zweifels (TV film)
1994 Anwalt Abel - Ihr letzter Wille gilt (TV film)
1993 Justice
Mörderin, Eine (TV film)
1992 Widerspenstige Viktoria (TV film)
1989 Místo činu - Dobročinná sbírka (TV film)
1987 Flohr und die Traumfrau (TV film)
1986 Der Tod des weißen Marabut: Die bewegende Lebensgeschichte des Charles de Foucauld (TV film)
1985 Küken kommen, Die
Making Contact
Neues aus Schildershausen - Schrombskis Tagebücher (TV film)
1984 Der Schlaf der Vernunft
Frau ohne Körper und der Projektionist, Die
Kerbels Flucht (TV film)
1983 Am Ufer der Dämmerung
1982 Eso es
Stella (TV film)
1981 Der Wasserball von Schildershausen (TV film)
1979 Der Willi-Busch-Report
Kandidáti života a smrti (TV film)
1976 Tatort - Fortuna III (TV film)
1975 Tatort - Schöne, Belinda (TV film)
1974 Mari (TV film)
1972 Der Radweltmeister (TV film)

TV seriály

2002 Kobra 11 (TV seriál)
Až do hořkého konce (S06E10)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1998 Zásah (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1996 Mann ohne Schatten, Der (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
1994 Air Albatros (TV seriál)
Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Leo und Charlotte (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
Hájovna Falkenau (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1983 Kontakt bitte... (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Unternehmen Rentnerkommune (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Notsignale (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky