foto

Susanna Herbert

  • nar. 1991
    Leicestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Patient Zero
2017 Something Happened
2014 Dömestik

TV seriály

2015 So Awkward (TV seriál)

Dokumentární

2019 Poslední z carů (TV seriál)
Dům zvláštního určení (E06)
Revoluce (E05)
Válka (E04)
další epizody (6)
2015 Podezření (TV seriál)
2014 Nacistický tábor smrti: velký únik (TV film)
2013 Posedlost: Temné touhy (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Podezření (TV seriál)
2014 Autopsy: The Last Hours Of (TV seriál)
See No Evil (TV seriál)

TV pořady

2015 Záhadná Země (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2014 Autopsy: The Last Hours Of (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky