foto

Vera Filatova

  • nar. 6.11.1982 (36 let)
    Ukrajina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Král ze Soho
2009 Kněžna Libuše
Zabijáci lesbických upírek
2007 All About Me (TV film)

TV seriály

2013 Crackanory (TV seriál)
2012 Me and Mrs Jones (TV seriál)
2010 The Deep (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Viděla jsem vraždu (S12E02)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace