foto

Ruth de Sosa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Angus Petfarkin Paints His Masterpiece
2007 Mladý Indiana Jones: Cesta za světlem
2004 Straight Eye: The Movie
2003 Killer Within Me, The
2000 Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
Mladý Indiana Jones: Žízeň po životě
1999 Come On, Get Happy: The Partridge Family Story (TV film)
Dreamers
Santa a Pete (TV film)
1996 Mladý Indiana Jones: Putování s otcem
1994 Padlí andělé
1993 Můj život
1991 Hook
1990 Delta Force 2: Kolumbijská spojka
1989 Do You Know the Muffin Man? (TV film)
Wedding Band
1988 Pevnost
1987 Letadla, vlaky, automobily
1986 Drsní chlapi

TV seriály

2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Letadlo / Zbraň / Portrét / Propustka / Volající (S02E01)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Když se člověk cítí skvěle (S04E03)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Uprostřed zimy (S02E11)
1993 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Florence, May 1908 (S02E19)
Benares, January 1910 (S02E15)
Peking, March 1910 (S02E14)
další epizody (5)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
British East Africa, September 1909 (S01E03)
Young Indiana Jones and the Curse of the Jackal (S01E01)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Three's a Crowd (S02E05)
1989 Nightmare Classics (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Outsideři (S04E03)
1983 Hotel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky