foto

Aki Maeda

  • nar. 11.7.1985 (34 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ukiyo no Gakka (TV film)
2016 Seishun no Meikyoku Story (TV film)
2015 Nôgyô Joshi Harapeko (TV film)
2012 Aokigahara
2011 Maho Shojo wo Wasurenai
2009 Gin'iro no ame
2008 Džiročó sangokuši
Saigo no senpan (TV film)
2006 Mizu ni sumu hana
SaiKano
2005 Harami: Shiroi kyôfu
Rinda Rinda Rinda!
Shiawase nara te o tatako
2004 Pryč z toho světa
2003 Battle Royale II: Requiem
2002 Království koček
Sennen no koi: Hikaru Gendži monogatari
2001 Džogakusei no tomo
Godzilla, Mothra, King Ghidorah: Daikaidžú sókógeki
2000 Battle Royale
Kaze o mita šónen
1999 Gamera 3: Džašin kakusei
1998 Gakkō no kaidan G (TV film)
1997 学校の怪談3

TV seriály

2018 Kurošoin no rokubei (TV seriál)
2017 Kirawareru Júki (TV seriál)
2016 Arechi no Koi (TV seriál)
Kakkó no tamago wa dare no mono (TV seriál)
Kopifeisu Kesareta Watashi (TV seriál)
2015 Hoiku tantei 25 dži: Hanasaki Šin'ičiró wa nemurenai!! (TV seriál)
Ijašija Kiriko no jakusoku (TV seriál)
2013 Gočisósan (TV seriál)
Mayonaka no Panya-san (TV seriál)
2012 Doku (Poison) (TV seriál)
2011 Hancho - Jinnansho Azumihan Season 4 (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Yotsuba Jinja Ura Kagyo Shitsuren Hoken~Kokuraseya (TV seriál)
Šinja šokudó 2 (TV seriál)
Šinsengumi keppúroku (TV seriál)
2009 Bóčó mania 09 (TV seriál)
2008 4 Shimai Tantei Dan (TV seriál)
Gonzo: Densetsu no Keiji (TV seriál)
2007 Kuitan 2 (TV seriál)
2006 Keidžiró Engawa nikki 3 (TV seriál)
2001 Cosmic Baton Girl Comet-san (TV seriál)
2000 Aoi tokugawa sandai (TV seriál)
Mona Lisa no hohoemi (TV seriál)
1999 Cukai! Sanbiki no goinkjo (TV seriál)
P.P.O.I. (TV seriál)
1998 Hitoribocchi no Kimi ni (TV seriál)
1995 Kaiki Club (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace