foto

Marija Cvetkova

  • nar. 26.10.1977 (42 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tri bogatyrja i princessa Jegipta
2016 Tři bohatýři a král moří
2010 Propavšij bez věsty

TV seriály

2020 Socialnaja zaščita (TV seriál)
2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (5)
2017 Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Vtoroj šans (S02E49)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Labirint (S10E04)
Doverennoje lico (S10E03)
Okončatělnyj rasčjot (S10E02)
další epizody (4)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zakoldovannyj krug (S16E02)
2015 Dudočka krysolova (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Advokat dlja geněrala (S09E04)
2013 Komanda (TV seriál)
Znakomstvo (E01)
Kovboj (TV seriál)
2011 Barboskiny (TV seriál)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Svatovstvo majora. Časť 2 (S11E09)
Svatovstvo majora. Časť 1 (S11E08)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Foto na pamjať (S09E21)
Kontrolnyj vystrel (S09E16)
Očevidnoje verojatno (S09E13)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Poslednij bestseller (S08E24)
Blagije namerenija (S08E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky