foto

Jean Marlow

  • nar. 14.3.1932 (87 let)
    Pancras, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Katherine of Alexandria
2006 On the Other Hand
2004 Lovesick: Sick Love
1999 Feliciina cesta
1995 Starožitníkův krám (TV film)
1985 Picking Up the Pieces (TV film)
1984 Pop Pirates
1982 Made in Britain (TV film)
1973 Paganini Strikes Again
1972 For the Love of Ada
1970 Kořist
Take a Girl Like You
1965 Little Ones, The
1964 The Four Seasons of Rosie Carr (TV film)
1962 Stranglehold
1956 Call It a Day (TV film)

TV seriály

1999 Sunburn (TV seriál)
1994 Men of the World (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
Pachuť smrti (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 No Place Like Home (TV seriál)
1979 Potter (TV seriál)
1977 Rosie (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
1974 Intimate Strangers (TV seriál)
Second Time Around (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Nobody Is Norman Wisdom (TV seriál)
Oh, Father! (TV seriál)
1972 Villains (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
For the Love of Ada (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
1968 The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Not in Front of the Children (TV seriál)
Who Is Sylvia? (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Mrs Thursday (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Mary Barton (TV seriál)
Meet the Wife (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Hancock (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
1960 Citizen James (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2000 Tim Roth: Made in Britain - a.z.

TV pořady

1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky