foto

Frank Schuster

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Tatort - Die Macht des Schicksals (TV film)
1982 Herzlichen Glückwunsch (studentský film)
1981 Trokadero
1980 Die Undankbare (TV film)

TV seriály

1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Host

TV pořady

1984 Spaß am Dienstag (TV pořad) - mod.
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky