foto

Daniel Holguín

  • nar. 1979
    Cáceres, Extremadura, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Konzultant
2011 Němý hlas
2008 Che Guevara: Partyzánská válka
1995 Texas Payback

TV seriály

2019 Protidrogové: Costa del Sol (TV seriál)
Ti, kdo kráčí sami (E13)
Smetánka (E12)
1. prosince (E11)
další epizody (13)
2018 El final del camino (TV seriál)
Gigantes (TV seriál)
2014 Srdce oceánu (TV seriál)
Víctor Ros (TV seriál)
2012 Toledo (TV seriál)
2011 Isabel (TV seriál)
2010 Princesa de Éboli, La (TV seriál)
Punta Escarlata (TV seriál)
2009 De repente, los Gómez (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2008 Plan América (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
La bomba en casa (S06E05)
El amor FÚ (S06E04)
2007 Poslední vteřiny (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky