foto

Julija Šachmuratova

  • nar. Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Kyslík
2008 Plus jeden

TV seriály

2018 Matrjoška (TV seriál)
2017 Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2014 Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Šaman (TV seriál)
Alibi (S02E09)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šumnyj sosed (S12E09)
2011 Igra (TV seriál)
Šach (S01E19)
Narkotrafik (TV seriál)
Staryje svjazi (E10)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
2009 Bomž (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky