foto

Sergej Rybin

  • nar. 18.7.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Poutníci trpělivostí

TV seriály

2019 Němedlennoje reagirovanije (TV seriál)
2018 Batalon (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Prostoj vopros (S03E02)
2017 Něpokornaja (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 14 (E14)
2016 Uljbka Lisa (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Pochožděnije trupa (S02E46)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Semejnyje tajny (S16E09)
2015 Něvskij (TV seriál)
Somnitělnyje svjazi (S01E17)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Importnyj virus (S03E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky