foto

Vladimir Mironov

  • nar. 4.12.1961 (58 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 B.S. Byvšij sotrudnik (TV film)
2011 Otstavnik 3 (TV film)

TV seriály

2019 Podkidyš (TV seriál)
2018 Odna žizň na dvoich (TV seriál)
2017 Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Žizň, po slucham, odna (TV seriál)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Gonki na vyživanije (S03E13)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pjanaja dača (S15E39)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Revnosť (S02E05)
2014 Mažor (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
2013 Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Synovnij dolg (S01E05)
PPS (TV seriál)
Oružije (S02E22)
2012 Gruz (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Nachodka (S07E15)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Něvskije partizany (S07E05)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Maestro (S11E04)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Smerť za projezd (S05E10)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koškino zoloto (S10E16)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pervaja ljubov (S09E20)
Koktějl (S09E18)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Terra incognita (S02E03)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Kurjer (S03E19)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Škatulka Altěrgotta. Časť 2 (S08E16)
Škatulka Altěrgotta. Časť 1 (S08E15)
Vysokije těchnologii (S08E10)
další epizody (4)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Kazaki-razbojniki (S03E01)
2005 Brežněv (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pusťakovoje dělo (S07E18)
Instinkt Leopolda (S07E08)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koněc kvartala (S06E25)
Vtoraja stěpeň sekretnosti (S06E20)
Razboj na Fontanke. Časť 2 (S06E14)
další epizody (5)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S06E01)
Episode 5 (S05E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Samorodok (S05E24)
Ochota na krokodila. Časť 2 (S05E06)
Ochota na krokodila. Časť 1 (S05E05)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Otcy i děti. Časť 2 (S04E16)
Otcy i děti. Časť 1 (S04E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky