foto

Jan Scott

  • nar. 8.5.1918
    Carbondale, Illinois, USA
  • zem. 16.4.2003 (84 let)
    Pomona, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1998 Grace a Glorie (TV film)
Milostný dopis (TV film)
1997 Rodinná tajemství (TV film)
1996 Konec ráje (TV film)
Ohnivé žně (TV film)
The Summer of Ben Tyler (TV film)
1995 Tajnosti (TV film)
1994 Dodržený slib: Příběh Oksany Baiulové (TV film)
Time to Heal, A (TV film)
1992 Trýznivé pochybnosti (TV film)
1991 Osudy (TV film)
1990 Blind Faith (TV film)
Caroline? (TV film)
1988 Na Vánoce budu doma (TV film)
1987 Bludičky (TV film)
Návraty
1986 Druhé podání (TV film)
1985 Dlouhé horké léto (TV film)
1984 Grandview USA
1981 Bohaté a slavné
1979 Vlak naděje (TV film)
1978 Konec
1977 Eleanor and Franklin: The White House Years (TV film)
Rodinné setkání (TV film)
1976 Eleanor and Franklin (TV film)
Nightmare in Badham County (TV film)
Young Pioneers (TV film)
1975 Girl Named Sooner, A (TV film)
1974 Judge Dee and the Monastery Murders (TV film)
1973 Miracle on 34th Street (TV film)
She Lives! (TV film)
The Man Without a Country (TV film)
1956 The Good Fairy (TV film)
1955 Alice in Wonderland (TV film)
Dream Girl (TV film)

TV seriály

1990 Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)
1985 Evergreen (TV seriál)
1979 Studs Lonigan (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)

Dokumentární

1978 CBS: On the Air (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky