foto

Sergej Nikolajev

  • nar. 20.5.1976 (43 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pocelujev most
2013 Tři mušketýři
2010 Čelověk u okna
2006 Chas pik

TV seriály

2019 Uslovnyj ment (TV seriál)
2017 Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2015 Vysokije stavki (TV seriál)
Ljublju mjaso s krovju (S01E23)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Smertělnyje fajly (E15)
Takaja rabota (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Serděčnaja nědostatočnosť (S14E03)
2013 Princip Chabarova (TV seriál)
Razvědčicy (TV seriál)
Doznavatěl (TV seriál)
Afera (S02E03)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Běšenyje děňgi (S03E02)
Litějnyj (TV seriál)
Tělefon doverija (S07E24)
2011 Katěrina 3. Semja (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Blokpost (S11E06)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Belyje noči (S01E02)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Na predělnoj skorosti (S04E32)
2007 Gončije (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Ključ k razgadke (S03E03)
2003 Ženskij roman (TV seriál)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Na ulice Marata. Časť 2 (S04E05)
Na ulice Marata. Časť 1 (S04E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky