foto

Keiko Jokozawa

  • nar. 2.9.1952 (67 let)
    Niigata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Eiga Dorami & Doraemons: Space Land kiki ippacu!
1998 Kaettekita Doraemon
1997 Eiga Doraemon: Nobita no Nedžimaki City bókenki
1995 2112 nen Doraemon tandžó
1994 Dorami-čan: Aoi Straw Hat
Plastic Little
1993 Dorami-čan: Hello kjórjú Kids!!
1991 Dorami-čan: Arara šónen sanzokudan
Tobe! Kudžira no Peek
1990 Umi da! Funade da! Nikoniko, pun
1989 Dorami-čan: Minidora SOS!!!
Legend of Lemnear: Kjokuguro no cubasa Valkisas
1988 Eiga Doraemon: Nobita no Parallel saijúki
Esper Mami: Hošizora no Dancing Doll
1987 Obake no Q-Taró: Susume! 1/100 daisakusen
1986 Laputa: Nebeský zámek
Obake no Q-Taró: Tobidase! Bakebake daisakusen
1985 Akuma tó no prince: Micume ga tóru (TV film)
Cosmo Police Justy
Karuizawa Syndrome
1984 Eiga Doraemon: Nobita no makai daibóken
Nindža Hattori-kun Plus Perman: Čónórjoku Wars
1983 Mirai keisacu urašiman
1982 Cellista Gauche
Densecu kjodžin Ideon: Hacudó hen
Densecu kjodžin Ideon: Seššoku hen
Densetsu-kyoshin ideon: Sesshoku-hen
Nils no fušigi na tabi gekidžóban
Nindža Hattori-kun: Ninnin ninpó enikki no maki
1980 Eiga Doraemon: Nobita no kjórjú
1979 Maegami Taró (TV film)

TV seriály

2011 Ničidžó (TV seriál)
1994 Blue Seed (TV seriál)
1992 Ašita e free kick (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)
Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
1988 City Hunter 2 (TV seriál)
Soreike! Anpanman (TV seriál)
1987 Anime Sandžúši (TV seriál)
City Hunter (TV seriál)
Esper Mami (TV seriál)
Lady Lady!! (TV seriál)
1985 Honó no Alpen Rose: Jeudi & Lundi (TV seriál)
Obake no Q-Taró (TV seriál)
1984 Ojoneko bunjan (TV seriál)
Slovutný detektiv Holmes (TV seriál)
1983 Seisenši Dunbine (TV seriál)
Spoon Oba-san (TV seriál)
1982 Game Center Araši (TV seriál)
The kaboča Wine (TV seriál)
1981 Meiken Jolie (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)
1980 Densecu kjodžin Ideon (TV seriál)
Nils Holgersson (TV seriál)
Tecuwan Atom (TV seriál)
Učú senši Baldios (TV seriál)
1979 Doraemon (TV seriál)
Kagaku nindžatai Gaččaman Fighter (TV seriál)
Koguma no Miša (TV seriál)
Seaton dōbutsuki Risu no Banner (TV seriál)
1978 Haikara-san ga tóru (TV seriál)
Hoši no ódži-sama: Petit Prince (TV seriál)
1977 Ašita e Attack! (TV seriál)
Gaššin sentai Mechander Robo (TV seriál)
Ippacu Kanta-kun (TV seriál)
Lupin Sansei (1977) (TV seriál)
Seton dóbucuki: Kuma no ko Jacky (TV seriál)
Wakakusa no Charlotte (TV seriál)
1976 Haha o tazunete sanzenri (TV seriál)
Paul no Miracle daisakusen (TV seriál)
Šin Don Chuck monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace