foto

Wendy Raquel Robinson

  • nar. 25.7.1967 (52 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Sin Choice
2019 Hip Hop Holiday
2018 For Evan's Sake
Revival!
2017 Hráči se smrtí
2016 A Weekend with the Family
Boy Bye
Grandma's House
2015 Následníci (TV film)
2014 My Dad's a Soccer Mom
2013 In the Company of Friends (TV film)
2011 35 and Ticking
He's Mine Not Yours
2010 When the Lights Go Out
2009 Contradictions of the Heart
2006 Něco nového
2005 Zpátky ve hře
2004 Reflections: A Story of Redemption
2003 With or Without You
Zrádné vzpomínky
2002 Baby Blues Christmas Special, A (TV film)
2001 Dva do hry
2000 Slečna Drsňák
1998 Pán ringu
1996 Honička na playboye
1995 Walking Dead, The
1994 M.A.N.T.I.S. (TV film)

TV seriály

2020 Two Degrees (TV seriál)
Nesvá (TV seriál)
Lowkey Done (S04E06)
Lowkey Thankful (S04E03)
2019 Grand Hotel (TV seriál)
A Perfect Storm (E13)
Dear Santiago (E12)
Art of Darkness (E11)
další epizody (13)
Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola V. (S03E05)
2018 Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola IX. (S02E09)
U Raven doma (TV seriál)
Weirder Things (S02E05)
2017 Detroiters (TV seriál)
The Mayor (TV seriál)
Monuments Man (E08)
Here Comes the Governor (E07)
The Strike (E05)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Smrt paní Clarkové (S06E19)
2009 Played by Fame (TV seriál)
2007 Griffinovi (TV seriál)
Věřte, nevěřte, Joe má našlápnuto (S06E03)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Baby Blues (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1998 Getting Personal (TV seriál)
1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Minor Adjustments (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
Watcher, The (TV seriál)
1994 Me and the Boys (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
The Sinbad Show (TV seriál)
Thea (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)

Dokumentární

2015 Descendants: Set It Off! (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Boy Bye

Host

TV pořady

2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2002 Cedric the Entertainer Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky