foto

Eva-Maria Grein von Friedl

  • nar. 26.3.1980 (39 let)
    Miltenberg am Main, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Ranger - Paradies Heimat: Vaterliebe (TV film)
Der Ranger - Paradies Heimat: Wolfsspuren (TV film)
Inga Lindström: Láska nebeská (TV film)
Rosamunde Pilcher - Das Geheimnis der Blumeninsel (TV film)
2015 Jana a dobrodruh: Návrat do Afriky (TV film)
Jana a dobrodruh: Osamělé rozhodnutí (TV film)
2014 Die Sache mit der Wahrheit (TV film)
Utta Danella: Ideální manžel (TV film)
2012 Inga Lindström: Píseň pro mou dcerku (TV film)
Láska kvete v každém věku (TV film)
2011 IK1 - Turisté v nebezpečí (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Kroatien (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sevilla (TV film)
2010 Hotel snů: Chiang Mai (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Korfu (TV film)
Plavba snů: Bermudy (TV film)
Plavba snů: Las Vegas (TV film)
2009 Letní šálek čokolády (TV film)
Plavba snů: Florida (TV film)
Plavba snů: Marrákeš (TV film)
Plavba snů: Zambie (TV film)
2008 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Arizona (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Chile (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Hawaii (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Madeira (TV film)
ProSieben FunnyMovie - Dörte's Dancing (TV film)
2007 Inga Lindström: Návrat do Vickerby
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Burma (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Neuseeland (TV film)
Muž mých snů (TV film)
Muž v kupce sena (TV film)
2004 Holky to chtěj taky 2

TV seriály

2015 Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
2013 IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Iluzionista (S17E06)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2007 Plavba snů (TV seriál)
2006 Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace