foto

Janice Lynde

  • nar. 28.3.1948 (71 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Father vs. Son
2009 2 Dudes and a Dream
2004 Searching for David's Heart (TV film)
2002 Další krásná tvář (TV film)
2000 Sebeobrana (TV film)
1999 Something Between Us - vyp.
1998 Život jako večírek: Příběh Pamely Harrimanové (TV film)
1996 Finta
1994 In the Living Years
1992 Kruté neřesti (TV film)
V náručí vraha (TV film)
1991 Něco tomu chybí
1980 Beyond Evil
Nightside (TV film)
Top of the Hill (TV film)
1978 Escapade (TV film)
Evening in Byzantium (TV film)
1976 Roxy Page (TV film)
1974 The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)

TV seriály

2009 Diary of a Single Mom (TV seriál)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Drž mě za ruku (S05E03)
Podkladový nátěr (S05E01)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Beze jména (S04E12)
1998 Air America (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Šílenec z mokřin (S01E10)
Sister Kate (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Griff (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Match Game PM (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
Tattletales (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky