foto

Alexandr Kozlov

  • nar. 26.11.1945 (74 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Harpastum

TV seriály

2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Golgofa (E12)
2015 Čužoje gnězdo (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Kosmičeskaja svjaz (S03E16)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Suďba (S01E06)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Strela suďby (S07E24)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky